Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΑΚΙΟΥ

Τα μαθήματα σκακιού θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο 18/03 και ωρα 6-7μμ και 7-8 μμ. Θα δημιουργηθούν 4 τμήματα ( 2 τμήματα κάθε ώρα) ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών και θα ενημερωθείτε έως το Σάββατο με τα ονόματα των μαθητών κάθε τμήματος.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Μετά από την σημερινή ενημέρωση των γονέων που παρευρέθησαν συνοψίζουμε στα εξής προς ενημέρωση και των υπολοίπων.
Έχουν δηλώσει συμμετοχή 35 παιδιά. Το σεμινάριο θα γίνει σε 2 τμήματα ανάλογα με την τάξη των παιδιών.Δηλαδή ένα τμήμα από μαθητές της Α και της Β τάξης και ένα δεύτερο από μαθητές των υπολοίπων τάξεων.
Θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 / 03 με ένα εισαγωγικό μάθημα γνωριμίας με τον εκπαιδευτή και θα συνεχιστεί κάθε Σάββατο 4-5 μμ και 5-6 μμ. Θα ενημερωθείτε εκ νέου με τα ονόματα των μαθητών κάθε τμήματος και την ακριβή ώρα της πρώτης συνάντησης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
Δήλωσαν συμμετοχή στο σεμινάριο της ρομποτικής γύρω στα 100 παιδιά .Το μηνιαίο κόστος ανά παιδί είναι 6 ευρώ για τον δάσκαλο .Πρέπει να αγοραστούν όμως και περί τα 8 έως 10 kit ρομποτικής ανάλογα με τα παιδιά που θα συμμετέχουν με κόστος 150 ευρώ το καθένα kit.Στο κάθε τμήμα θα υπάρχουν έως 20 παιδιά που θα χρησιμοποιούν ανά 2 ένα kit. Εφόσον τα παιδιά που θα συμμετέχουν παραμείνουν σε αυτό τον αριθμό το κόστος αγοράς ανά παιδί είναι εφάπαξ τα 15 ευρώ. Συμφώνα με αυτά τα δεδομένα θα σταλεί νέα ανακοίνωση στους επιθυμούντες προκειμένου να γνωρίζουμε πλέον τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων ώστε να προκύψει πλέον το τελικό κόστος. Αν τα παιδιά μειωθούν προφανώς θα μειωθούν και τα kit που χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου